Aqualine ZOJA umyvadlová skříňka 50,5x74x30cm, mali wenge 51056

Kód: 51056
2 818 Kč / ks 2 329 Kč bez DPH
Prodej skončil
AQUALINE ZOJA umyvadlová skříňka 50,5x74x30cm, mali wenge 51056. Značka: Aqualine. Série: Zoja. Rozměry: 50,5x74x30 cm. Instalace: Závěsné/postavení. Materiál: MDF/lamino. Styl: Klasik. Výbava: Nutná montáž. Výška: 74 cm. Šířka: 50,50 cm. Hloubka: 30 cm. Nová generace klasických skříněk

Detailní informace

30.000+ produktů
30.000+ produktů

V nabídce si vyberete z více než 30.000+ produktů a 60.000+ variant.

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA

Při nákupu nad 10.000 Kč platíme dopravu my. Více v dopravě a platbě.

Ověřený obchod
Ověřený obchod

Jak nás hodnotí naši zákazníci? Hodnocení máme 5* z 5ti.

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora

Poradíme s výběrem od PO do NE od 8:00 do 17:00.

Detailní popis produktu

Skříňka pod umyvadlo

  • 2x dvířka
  • chromové hranaté úchytky

Umyvadlo není součástí skříňky. Vhodný typ naleznete v příslušenství.
Možno instalovat s nožičkami, které je nutné objednat samostatně - viz příslušenství.

Skříňka z důvodu lepší manipulace dodávána v rozmontovaném stavu (Flat pack).

ZOJA - nová generace koupelnového nábytku. Moderní design umyvadel je sladěn s ostrými hranami skříněk a podtržen elegantními plochými úchytkami v chromu. Skříňky jsou závěsné, ale některé z nich lze opatřit i podpěrnými nohami pro jednodušší instalaci. Povrch skříněk je nabízen v lesklé bílé nebo v matném dekoru mali wenge. Kolekci lze samozřejmě kombinovat s širokou nabídkou doplňkových skříněk, zrcadel a galerek. 

Nevystavujte nábytek trvalé vlhkosti a styku s vodou. Koupelnu vždy řádně odvětrejte. Při zkroucení korpusu skříňky může dojít k poruše funkce dovíracích mechanismů. Proti případnému zatékání vody do skříňky použijte silikonový tmel.

Produkt je zařazený do těchto kategorií:
Koupelnový nábytek > Koupelnové skříňky > Skříňky pod umyvadlo
Koupelnový nábytek > Koupelnové skříňky > Skříňky pod umyvadlo
Koupelnový nábytek > Koupelnové skříňky > Umyvadlové skříňky

Doplňkové parametry

Kategorie: Koupelnové skříňky s umyvadlem, Koupelnový nábytek Aqualine, Klasický koupelnový nábytek, Koupelnový nábytek podle šířky, Koupelnový nábytek podle výšky, Koupelnové skříňky šířka 50-60 cm, Koupelnové skříňky s umyvadlem šířka 50-60 cm, Koupelnové skříňky výška 70-80 cm, Koupelnové skříňky nízké, Koupelnové skříňky hloubka 20-30 cm, Koupelnové skříňky hloubka 30-40 cm, Koupelnové skříňky Aqualine, Koupelnové skříňky z lamina, Koupelnové skříňky lesklé, Koupelnové skříňky s umyvadlem Aqualine, Koupelnové skříňky s umyvadlem z lamina, Koupelnové skříňky s umyvadlem hloubka 20-30 cm, Koupelnové skříňky s umyvadlem hloubka 30-40 cm, Koupelnové skříňky bílá lesk, Koupelnové skříňky z MDF desky, Koupelnové skříňky Aqualine Altair, Koupelnové skříňky Aqualine Etide, Koupelnové skříňky Aqualine Favolo, Koupelnové skříňky Aqualine Keramia, Koupelnové skříňky Aqualine Simplex Eco, Koupelnové skříňky Aqualine Vega, Koupelnové skříňky Aqualine Zoja, Koupelnové skříňky s umyvadlem z MDF desky, Koupelnové skříňky s umyvadlem šířka 50-60 cm bílé
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 14.02 kg
Rozměry: 50,5x74x30 cm
Šířka: Vše, 50,50 cm
Šířka skříněk: 50-60 cm
Hloubka: 30 cm
Hloubka skříněk: 20-30 cm, 30-40 cm
Materiál: Lamino, MDF deska
Materiál umyvadla: Keramika
Instalace: Závěsné/postavení
Místo určení: Koupelna
Produkt: Skříňka
Série: Zoja
Styl: Klasik
Typ skříňky: Dvířka
Typ umyvadla: Umyvadlo
Výbava: Nutná montáž
Výška: 74 cm, Vše
Výška skříněk: 70-80 cm, Nízká
Lesk/Mat: Lesk
Značka: Aqualine

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V sérii AQUALINE vám představujeme koupelnové radiátory s kompletním příslušenstvím. Rovná nebo oblá varianta za příznivou cenu. Otopná tělesa jsou vhodná k umístění do koupelen, chodeb nebo WC. 

Koupelnové vybavení za ceny, které potěší. Ze široké nabídky produktů do koupelny značky AQUALINE vybavíte koupelnu s minimálními náklady a přitom v kvalitním provedení. Design není tak propracovaný a nesleduje aktuální módní trendy, místo mosazných prvků používáme častěji „pochromovaný“ ABS plast, nábytek má panty bez měkkého dovření, vany jsou méně prostorné atd. Přes výše zmiňovaná hlediska nejsou koupelny vybavené produkty z katalogu AQUALINE žádnými druhořadými koupelnami a v nabídce firmy SAPHO se jedná o plnohodnotnou alternativu k levné cenové nabídce od konkurenčních firem.