Roth Hawaii, Sprchová vanička čtvrtkruhová 90x90 cm 8000026

Kód: 8000026
4 562 Kč / ks 3 770 Kč bez DPH
Na objednání: Dodání do 1-2 týdnů

Roth Hawaii, Sprchová vanička čtvrtkruhová. Rozměr: 90x90 cm. Výška vaničky: 160 mm. Průměr sifonu: 50 mm. Výběr profilu - bílá. Materiál - akrylát.

Detailní informace

30.000+ produktů
30.000+ produktů

V nabídce si vyberete z více než 30.000+ produktů a 60.000+ variant.

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA

Při nákupu nad 10.000 Kč platíme dopravu my. Více v dopravě a platbě.

Ověřený obchod
Ověřený obchod

Jak nás hodnotí naši zákazníci? Hodnocení máme 5* z 5ti.

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora

Poradíme s výběrem od PO do NE od 8:00 do 17:00.

Detailní popis produktu

HAWAII středně hluboká čtvrtkruhová sprchová vanička vyrobená z akrylátu si vás okamžitě získá. Nejen svou cenou, ale také perfektními užitnými vlastnostmi.

Technické provedení

Vanička je vyrobena z hladkého bílého akrylátu, na kterém neulpívá mastnota a jiné nečistoty a díky tomu je údržba hračka. Povrch vaničky je na dotek příjemně teplý, takže když si na ni stoupnete, neumrznou vám nohy. Vanička je velmi stabilní, protože je vyztužena sklolaminátovou vrstvou, která zároveň dodává na odolnosti. Kombinace akrylátu a sklolaminátu ji tak činí téměř nezničitelnou.

POZOR! Dodávka vaničky nezahrnuje dodávku sifonu. Pokud máte o sifon zájem, musíte si ho objednat zvlášť. K této vaničce objednávejte sifon o průměru 50/60 mm.

Na důkaz vysoké životnosti a odolnosti této vaničky vám poskytneme neuvěřitelnou záruku 10 let.

Možností instalace je víc

U této sprchové vaničky máte možnost vybrat si rovnou ze 3 typů instalace:

  • přímo na podlahu
  • na hotový obklad pomocí speciálních nožiček
  • instalace podezděním

Pokud se rozhodnete pro montáž na hotový obklad pomocí speciálních nožiček, musíme vás upozornit, že nožičky nejsou součástí vaničky a musíte si je objednat zvlášť. Nožičky se prodávají po 5 kusech a jsou nastavitelné. Díky tomu dokážete eliminovat drobné nerovnosti na podlaze a vanička bude stát hezky v rovině.

Sklolaminátová vrstva pro neopotřebený vzhled

Sklolaminát je kompozitní, neboli vícesložkový, materiál. Tvoří ho skleněná vlákna (tkanina) a tvrzená uměla pryskyřice (polymer). Sklolaminát je znám pro svou pevnost, odolnost vůči chemikáliím a dobré hygienické vlastnosti. Příjemným bonusem je nízká hmotnost i cena tohoto materiálu. Nemusíte se tedy obávat, že by po roce používání vanička vypadala jako po 20 letech používání. Sklolaminátová vrstva zaručuje, že vanička nebude jevit známky opotřebení a i po letech bude perfektně držet svůj tvar.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čtvrtkruhové sprchové vaničky
Záruka: 2 roky
Hloubka vaničky: 16 cm
Materiál: Akrylát
Barva: Bílá
Instalace: Podezděním a obložením, Usazení na podlahu, Zapuštění do podlahy
Produkt: Sprchová vanička
Série: Hawaii
Tvar: Čtvrtkruhový
Výška: 160 mm
Vlastnosti: Bezrámové provedení
Rozměry sprchových vaniček: 90x90 cm
Průměr sifonu: 5 cm
Značka: Roth

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Český výrobce sprchových koutů a van. Precizní zpracování našich výrobků slaví úspěchy již od roku 1991 (pod jménem ROLTECHNIK) nejen v ČR, ale i na nejnáročnějších trzích, jako je Německo, Rakousko, Švýcarsko a další. Vybavení do koupelen je určeno i pro velké rodiny. Společnost Roltechnik se stala členem skupiny Roth Industries, která sídlí v Německu. Roth je nadnárodní výrobce energetických a sanitárních systémů s celosvětovým zastoupením. Nás toto spojení naučilo především vyšší preciznosti, dotažení i těch nejmenších detailů k dokonalosti a umění obstát na světovém trhu.

Jsme tu pro vás už skoro 30 let, od roku 1991. Za tu dobu jsme vyrostli v předního výrobce sprchových koutů, van a sprchových vaniček. Najdete nás v českém Třebařově, kde se rodí i všechny naše výrobky. Vše, co děláme, děláme pro to, aby pro vás byla koupelna tím nejkrásnějším místem v domě. V našem sortimentu proto najdete přes 1 000 variant výrobků. Můžete si tak s námi vytvořit místo, kde bude začínat i končit váš den. A to co neúžasnějším způsobem, jakým jen může. Přesně to se snažíme schovat do každého pojezdu, záhybu vany i praktičnosti vaničky.

Pro všechny chvíle vašeho života

Nezáleží na tom, zda je pro vás koupelna místem relaxačních rituálů, nebo se v ní kvůli klasickému rannímu shonu snažíte trávit co nejméně času. Tak, či onak, je svědkem důležitých životních okamžiků. Možná tam utíkáte po hádce s partnerem, možná tam pořádáte soukromé rockové koncerty ve sprše a možná je vana plná pěny to jediné, na co se po dlouhém pracovním dni skutečně těšíte. Nám se to nemusíte bát přiznat. I my jsme v prostředí svých koupelen rádi sami sebou. A přesně v souladu s touhle myšlenkou pro vás jejich vybavení navrhujeme.