Sprchové kouty Sanswiss: jak je vybrat a v čem jsou jedinečné?

Česká výroba, švýcarská kvalita – to je jedno z hesel značky Sanswiss, která se proslavila svými sprchovými zástěnami a vaničkami. Jejich poznávacím znamením je elegantní a vytříbený design a maximální funkčnost a kvalita. Pokud tedy právě stojíte před výběrem nového sprchového koutu, Sanswiss rozhodně stojí za zvážení. Jaké sprchové kouty nabízí a co od nich očekávat?

Proč si vybrat sprchový kout Sanswiss?

Sprchové kouty Sanswiss jsou atraktivní na pohled a vysoce funkční při používání. To zajišťuje například bezpečnostní sklo, které je navíc opatřeno úpravou Antiperle proti usazování vodního kamene, což usnadňuje čištění.

Dnes už ale většina z nás očekává něco navíc a chceme, aby se sprchový kout přizpůsobil i našim individuálním potřebám. Ať už to jsou nevšední rozměry, barva rámu, šířka skla, rozmanitost tvarů nebo vychytávky pro snadnou údržbu. Sanswiss proto nabízí několik sérií sprchových koutů s různými specifiky, aby si na své přišli zákazníci preferující ideální poměr výkonu a ceny i ti s nejvyššími nároky.  

escura-sanswissSprchový kout Sanswiss Escura

Oblíbené série sprchových koutů Sanswiss

Toužíte po moderním vzhledu kopírujícím aktuální trendy, nebo hledáte spíše nadčasové řešení? Jste ochotni investovat do sprchového koutu více peněz, nebo se spíše díváte po takovém, který výrazněji nezatíží rodinný rozpočet? Ať je vaše situace jakákoliv, mezi sériemi sprch Sanswiss najdete ideální řešení.

Sanswiss Cadura

Série Cadura vás na první pohled zaujme jasným a jemným designem s výraznými liniemi profilu, které mohou připomínat hladkost ledu. Celkový vzhled doplňuje ergonomické madlo, moderní panty i kování a bezpečnostní 6mm sklo. Vybírat můžete mezi křídlovými a posuvnými dveřmi.

cadura-sanswissSérie sprchových koutů Sanswiss Cadura

Sanswiss Pur

Nejvyšší důraz klade série Pur na kvalitu. O tom svědčí 8 mm silné bezpečnostní sklo zástěn, standardní výška 2 m, masivní kování a panty, stabilizační vzpěry i zdvihový mechanismus pro snadné otevírání a zavírání dveří. Moderním prvkem je zde bezrámové provedení dveří a zástěn, které koupelnu provzdušní a opticky propojí.

pur-sanswissSérie sprchových koutů Sanswiss Pur

Sanswiss Divera

Série Divera potěší všechny milovníky nadčasovosti. Svým jednoduchým designem se přizpůsobí jakékoliv koupelně – ať už vybíráte klasický rohový sprchový kout, nebo dveře do niky či v kombinaci s boční stěnou. Standardní výška 2 m nebo ergonomické madlo jsou pak důkazem toho, že ani funkčnost není v tomto případě opomenuta.

divera-sanswissSérie sprchových koutů Sanswiss Divera

Sanswiss Solino

Atraktivní a inspirativní vzhled a jednoduché a praktické používání definují sérii Solino. U sprchových koutů a zástěn můžete vybírat mezi otevíracími a skládacími dveřmi, které lze případně i sklopit na zeď. I zde se setkáte se standardní výškou 2 m a 6mm bezpečnostním sklem.

solino-sanswissSérie sprchových koutů Sanswiss Solino

Sanswiss Swing-Line

Řada Swing-Line vyniká především velmi širokou nabídkou různých variant. Vybírat můžete z pestré škály typů dveří i skel, takže zde není problém najít provedení přesně podle svých představ. Pozornost přitahují charakteristické profily, funkčnost zajišťuje například zdvihový mechanismus dveří.

swing-line-sanswissSérie sprchových koutů Sanswiss Swing-Line

Sanswiss Top-Line

Velkou nabídku variant a atraktivní ceny nabízí série Top-Line. Najdete v ní sprchy s otevíracími, posuvnými i zalamovacími dveřmi i v méně běžných rozměrech, takže zde najdete řešení i pro kreativní řešení koupelny.

top-line-sanswissSprchové kouty série Sanswiss Top-Line

Nebojte se odlišit

Široká nabídka sprchových koutů Sanswiss je příležitostí zvolit si i nevšední řešení, které se stane dominantou vaší koupelny. K tomu vybízí například různé varianty barev profilů. Nejoblíbenější volbou jsou stále rámy aluchromové v leskle stříbrné barvě, ale aktuální trendy fandí například černé nebo zlaté. Další možností jsou pak dveře bezrámové, které působí elegantním a minimalistickým dojmem.

Moderní koupelny si žádají i moderní varianty vaniček. I ty jsou u Sanswiss k dostání. K populárním volbám patří například super-ploché vaničky z litého mramoru. A oblíbené jsou i sprchy zcela bez vaniček, tedy sprchy walk-in, kde je odtok řešen žlabem.

sprchovy-kout-sanswiss-solinoSprchový kout Sanswiss Solino

Jak vybrat sprchový kout Sanswiss?

Před výběrem sprchového koutu je potřeba promyslet celou řadu aspektů. Vezměte v potaz prostor a uspořádání své koupelny a ujasněte si, kolik prostoru chcete sprchovému koutu věnovat. Nejvíce místa ušetří rohový sprchový kout ve tvaru čtvrtkruhu. Pokud si chcete užít vysoký komfort při sprchování, zvolte obdélníkový sprchový kout.

Roli hraje i styl sprchového koutu. Někteří touží po variantě, která splyne s celým prostorem koupelny, čemuž nahrávají bezrámové dveře nebo sprcha v provedení walk-in. Další pak chtějí sprchu, která se stane nepřehlédnutelným designovým prvkem. Toho se dá dosáhnout prostřednictvím rámů ve zlaté či černé barvě nebo neobvyklým typem skla. Přečtěte si více tipů v našem kompletním průvodci výběrem sprchového koutu.  

sprchový-kout-zlaty-sanswiss-caduraSprchový kout ve zlaté barvě Sanswiss Cadura

 

Vyberte si sprchový kout Sanswiss podle nejoblíbenějších parametrů:

Podívejte se na všechny série sprchových koutů Sanswiss:

sanswiss-anneasanswiss-cadura sanswiss-diverasanswiss-easysanswiss-escurasanswiss-pursanswiss-solinosanswiss-swing-Linesanswiss-swing-line-fsanswiss-top-line